Web Analytics Made Easy - Statcounter

مردم "بم پشت" همچنان چشم انتظار پایداری خطوط تلفن همراه هستند و از شرایط موجود و قطعی مکرر آنتن و عملکرد شرکت مخابرات استان گلایه جدی دارند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم  از سراوان، بخش «بم پشت» از توابع شهرستان سراوان با جمعیتی بالغ بر 28 هزار نفر در جنوب سیستان و بلوچستان قرار دارد. قطعی مکرر و چندین ساله آنتن‌دهی تلفن همراه در روستاهای این بخش اعتراض و نارضایتی مردم محلی را در پی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تسنیم در دو سال گذشته در گزارشات متعددی به این موضوع پرداخته است.

حمید درازهی یکی از اهالی بخش بم پشت در گزارش قبل به خبرنگار تسنیم گفته بود: "واقعیت امر این است که دیگر از دست شرکت مخابرات کلافه شده‌ایم؛ در پی هر دوره قطعی، وصل مجدد به طور میانگین پنج تا هفت روز به طول انجامیده که این امر فعالیت‌های اقتصادی، بهداشتی، آموزشی و ... مردم را به طور کامل مختل کرده و عملاً ارتباط روستاهای بم پشت با دنیای بیرونی را قطع کرده است".

روابط عمومی اداره‌کل مخابرات استان سیستان و بلوچستان نیز هفته گذشته پس از پیگیری فراوان در این خصوص به تسنیم اعلام کرده بود: "چون منطقه کوهستانی بادخیز است شدت باد باعث قطعی فیبر شده که همکاران ما در حال رفع مشکل هستند؛ البته عمده قطعی فیبر در بیشتر مناطق عمدی و توسط عده ای افراد خرابکار صورت می‌گیرد".

حالا اما دوباره آنتن در این روستاهای بخش بم پشت قطع شده است؛ مخاطبان تسنیم در تماس‌هایی با خبرنگاران تسنیم تاکید داشته‌اند که "هر چند وقت یک بار این قطعی‌های چند روزه ادامه دارد".

‌مصائب ارتباطات در بلوچستان/ داستان تکراری قطعی‌های چند‌ روزه آنتن تلفن همراه در "بم پشت"پیگیری تسنیم نتیجه داد؛ مشکل آنتن‌دهی تلفن همراه در "بم پشت" سراوان برطرف می‌شودپیگیری گزارش| «کلید قطع انتن دهی» در دست خرابکاران/ فیبرهای نوری بم پشت باز هم قطع شد

رئیس شورای بخش بم پشت در این رابطه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: در طول یک ماه ما حداقل سه تا چهار بار قطعی آنتن‌دهی در روستاهای بم پشت داریم؛ این قطعی در اکثر مواقع به چند روز و هفته ها به طول می‌انجامد. قطعی این بار آنتن‌دهی تلفن همراه همچنان ادامه دارد و باعث رنجش مردم محلی شده به نحوی که برای یک تماس باید مسیری چند ساعته خاکی و صعب‌العبور را طی کنیم.

مسلم آسکانی تصریح کرد: در حالی که از روستاهای سایر نقاط کشور خبرهای تغییر نسل‌ها و بهره‌مندی از اینترنت پرسرعت به گوش می‌رسد، در روستاهای بخش بم پشت اما هنوز برای برقراری یک ارتباط تلفنی دچار مشکل هستند.

وی با اشاره به این نکته که برای خدمت‌رسانی و همکاری در این حوزه آماده هستیم، عنوان کرد: مجموعه شورای بخش بم پشت، در صورت امکان و بنا بر اختیارات و بضاعت موجود تلاش می‌کند بستر و زمینه لازم را برای رفع چنین مشکلاتی فراهم کند، اما رفع این نارسایی‌ها به صورت مستقیم در اختیارات شورای بخش نیست و ما از باب انعکاس مشکلات و همیاری برای بهبود نارسایی‌های احتمالی در این بخش، در حوزه‌های مختلف از هیچ اقدام سازنده‌ای دریغ نخواهیم کرد.

آسکانی اضافه کرد: بروز اشکال و نارسایی در هر حوزه‌ای اجتناب‌ناپذیر است و نمی توان انتظار داشت که در فرآیند خدمات‌رسانی، هیچ‌گونه انسدادی به وجود نیاید اما می‌طلبد دستگاه‌ها و متولیان امر نسبت به رفع اختلالات، شتاب و سرعت عمل هر چه بیشتری نشان دهند.

رئیس شورای بخش بم پشت خواسته‌های مردم بم پشت را اینگونه بیان کرد: ارتباطات پایدار و زمینی شدن فیبر نوری از خواسته‌های اساسی و به حق مردم مرزدار بخش بم پشت است و با توجه به موقعیتی و سطح پوششی که سایت دکل "چاه بلند(بلبل)" دارد و با توجه اینکه مسیر راه احداث و دکل مورد نظر نصب شده، اگر در مراحل برق‌رسانی تسریع شود، می‌توان ارتباط تلفنی پایدار در اکثر روستاهای بخش بم پشت برقرار کرد که از دیگر خواسته‌های مردم مرزدار اجرای هرچه زودتر این پروژه است.

انتهای پیام/394/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان آنتن دهی تلفن همراه بخش بم پشت شورای بخش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۶۱۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی دقیق گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع

ایتنا - رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: برای گوشی‌های وارداتی و تولید داخل، ارزیابی میزان SAR یا استاندارد تشعشعی گوشی تلفن همراه توسط آزمایشگاه‌های مورد تایید سازمان تنظیم مقررات انجام می‌شود.
هر چند توسعه زیرساخت‌های حوزه تلفن سیار نیازمند نصب دکل‌های تلفن همراه در نقاط مختلف شهرهاست، اما هنوز هم بسیاری از مردم بر این باورند که این دکل‌ها دارای تشعشعات مضری برای بدن هستند و آنها را عامل بروز برخی بیماری‌ها مانند سرطان می‌دانند.  

به گزارش ایتنا از ایسنا، تشعشعات موبایل و مخاطرات آن سال‌هاست علی رغم توضیحات مسئولان از جمله دغدغه‌های مردم بوده اما بنابر گفته کارشناسان هنوز آسیب های ناشی از امواج یا تشعشعات فناوری هایی مانند تلفن همراه هنوز در دنیا به یک اجماع واحد نرسیده‌اند و شاید نیاز است سال‌ها بگذرد تا مشخص شود آنتن‌های نزدیک به منزل اشخاص تأثیری داشته است یا خیر؟ ولی به صورت کلی توصیه می‌شود قشر آسیب‌پذیر جامعه مانند کودکان، افراد مسن یا زنان باردار از این نوع تشعشعات دور باشند؛ به همین دلیل سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی کشور (رگولاتوری) بر اساس وظایف خود، در همکاری با سایر سازمان‌های متولی در این حوزه مانند سازمان انرژی اتمی ایران، به طور مستمر تشعشعات آنتن دکل‌ها را به سه روش اندازه‌گیری می‌کند.

در این راستا محمد شمسایی- مدیرکل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه شمال شرق- با انتشار پستی در یک شبکه اجتماعی داخلی بر لزوم اطمینان از استاندارد تشعشعی تلفن همراه تأکید کرده است.

شمسایی در این زمینه تشریح کرد: معمولا برای خرید یک گوشی تلفن همراهِ جدید به بِرند، مدل، سیستم عامل، قیمت، امکانات، زیبایی، و غیره از آن توجه می کنیم؛ اما توصیه بهداشت الکترومغناطیس این است که برای خرید گوشی تلفن همراه، قبل از هر مشخصه، باید از استاندارد تشعشعی گوشی تلفن همراه یا همان SAR اطمینان پیدا کرد.  

موضوعی که امیر محمدزاده لاجوردی- رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی - هم به آن اشاره و گفته است: برای گوشی‌های وارداتی و تولید داخل، ارزیابی میزان SAR توسط آزمایشگاه‌های مورد تایید سازمان تنظیم مقررات انجام می‌شود.

دیگر خبرها

  • وزیر ارتباطات: با تولید تلفن همراه ایرانی قصد رقابت با مدل های موجود را داریم (فیلم)
  • جمهوری‌خواهان آمریکا: رابرت مالی اسناد محرمانه را در تلفن همراه شخصی‌اش نگهداری می‌کرد
  • آیا گوشی‌های هوشمند سلامت جسمی شما را به خطر می‌اندازد؟
  • پیام اپراتور ایتالیایی برای صهیونیست‌ها: به فلسطین خوش آمدید
  • پایان راه موبایل قاپان با شلیک پلیس
  • هشدار پلیس درباره ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!
  • ارزیابی گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • باورتان می‌شود این گوشی تلفن همراه، پرفروش‌ترین در جهان است؟
  • بررسی دقیق گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه ارزیابی می‌شود